Παρασκευή 25 Σεπτεμβρίου 2009

Η συντριβή του αλαζόνα!

Οι παρατρεχάμενοι είχαν να το λένε: "κάθε φορά που πάμε να φάμε σε ταβέρνες, την εύνοια του πρωθυπουργού κέρδιζε όποιος θα έλεγε τα καλύτερα ανέκδοτα εις βάρος του Γιώργου"...
Οι εκλογές προκηρύχθηκαν σκόπιμα εν όψει της ΔΕΘ. Γιατί ο Καραμανλής ήταν σίγουρος πως θα κατατρόπωνε τον "βλάκα τον Γιώργο"!
Τα "γαλάζια παπαγαλάκια" προσπαθούσαν να ντοπάρουν τον διαλυμένο κομματικό στρατό: "στη συνέντευξή του ο Καραμανλής θα γυρίσει το παιχνίδι τούμπα"! Και πιο το αποτέλεσμα; Μετά την άνοδο του Γιώργου στη Σαλονίκη η διαφορά εκτοξεύτηκε απ' το 4% στο 7%!
Το περασμένο σαββατοκύριακο στις "πεθαμένες" γαλάζιες οργανώσεις κυκλοφορούσε το ίδιο μονότονο μήνυμα: "στα ντιμπέιτ ο Καραμανλής θα σαρώσει! Θα φανεί πόσο βλάκας και ανύπαρκτος είναι ο Γιώργος"! Κι όλοι περίμεναν τον Γιώργο "να πέσει απ' το ποδήλατο"!
Η αποψινή τηλεμαχία έδειξε πόσο γυμνός είναι ο βασιλιάς! Κατατροπώθηκε μέσα στο ίδιο το γήπεδό του. Εκεί που θεωρούνταν ανίκητος! Στον τηλεοπτικό διάλογο και, μάλιστα, στον απευθείας.
Έπρεπε να βλέπατε τα πρόσωπα των (ελάχιστων πλέον) φανατικών νεοδημοκρατών αμέσως μετά το τέλους του ντιμπέιτ! Πραγματική κηδεία...

Δεν υπάρχουν σχόλια: