Κυριακή, 18 Οκτωβρίου 2009

Οι φασίστες της "Αριστεράς"!

Η μείωση των εκλογικών τους ποσοστών, η ανέλπιστη ενίσχυση του ΠΑΣΟΚ και η εντυπωσιακή απήχηση της νέας κυβέρνησης στην κοινή γνώμη, έφεραν τις ηγεσίες των δύο "αριστερών" μας κομμάτων στα όρια της απελπισίας.
Έπρεπε επειγόντως "κάτι να γίνει" για να πριονιστούν τα πόδια της κυβέρνησης, να ταυτιστεί το ΠΑΣΟΚ με τη Δεξιά, να ανατραπεί το ευνοϊκό για το Γιώργο πολιτικό κλίμα που κοντεύει να σκορπίσει στους τέσσερις ανέμους τα μικροκομματικά συμφεροντάκια των δύο παραμάγαζων της Αριστεράς!
Έτσι, μπήκε σε εφαρμογή το "σχέδιο". Μη φαντάζεστε κάτι πρωτότυπο κι αποτελεσματικό. Παλιά ξινά σταφύλια. Οι γνωστές ξεπερασμένες μέθοδοι των γραφικών γραφειοκρατών της Αριστεράς. Πριν η κυβέρνηση πάρει ψήφο εμπιστοσύνης στη Βουλή, πριν ο νέος Υπουργός Εργασίας κλείσει τρεις μέρες στη θέση του, οι γνωστοί "τραμπούκοι-φασίστες" της ψευτοαριστεράς "πιάνουν δουλειά".
Με πρόσχημα κάποια δίκαια αιτήματα των εργατών, οργανώνουν "διαδήλωση" στο Υπουργείο, προκαλούν σκοπίμως κλίμα έντασης, και δήθεν "αγανακτισμένοι" επιχειρούν να μπουκάρουν στο Υπουργείο.
Αν οι αστυνομικές δυνάμεις δεν αντιδράσουν, καταλαμβάνουν τα γραφεία, κρεμάνε απ' τα παράθυρα πανό, απαιτούν απ' τον Υπουργό να "υπογράψει εδώ και τώρα την αποδοχή των αιτημάτων τους", αλλιώς τον ξεβρακώνουν, γελοιοποιούν το κράτος, καταλύουν κάθε έννοια τάξης και κράτους δικαίου, ρίχνουν νερό στο μύλο των Καρατζαφέρηδων που θα ξεσηκωθούν για το "κράτος που καταλύθηκε", "την αναρχία που επικράτησε" κλπ
Αν, πάλι, οι αστυνομικές δυνάμεις τους εμποδίσουν, στήνουν άλλο (άγριο) πατιρδί! Μπροστά στις κάμερες της τηλεόρασης αρπάζουν καδρόνια και λοστάρια, κάνουν επιδρομή και καταστρέφουν το καφενείο παρακείμενου βιοπαλαιστή, σπάζουν καρέκλες κι αφαιρούν τα καρεκλοπόδαρα, και ιδού το υπερθέαμα της σύγκρουσης της "εργατικής τάξης" με το "ταξικό κράτος"!
Τη σκυτάλη παίρνουν οι "παπαγάλοι" που αναπαράγουν τις βλακείες περί "αυταρχικής και ανάλγητης κυβέρνησης", περί "τι ΠΑΣΟΚ τι Δεξιά" και λοιπά μυθεύματα!
Όμως, οι ανεγκέφαλες ηγεσίες της ψευδοαριστεράς κάνουν ένα τραγικό λάθος. Υποτιμούν τη νοημοσύνη του λαού. Κι όποιος το κάνει αυτό, αργά ή γρήγορα, θα τιμωρηθεί σκληρά. Και η ψευδοαριστερά, μάλλον θα πληρώσει πολύ σύντομα το λογαριασμό της φασιστικής νοοτροπίας και τακτικής της...

1 σχόλιο:

ΙωάννηςΚ (πρώην ioannisk) είπε...

Δεν συμφωνώ με τον επίλογο σου μιας και η ψευδοαριστερά που αναφέρεις κυβερνάει τη χώρα...