Τρίτη 3 Νοεμβρίου 2009

Συριζαίοι: οι "καρατζαφέρηδες της Αριστεράς"!

Πριν λίγες μέρες έγινε μια πολύ ενδιαφέρουσα δίκη στην Ξάνθη.
Κατηγορούμενοι οι έξι φοιτητές που "έχτισαν" το γραφείο του Πρύτανη.
Τις λεπτομέρειες του συμβάντος μας θύμισε στο ιστολόγιο του Σπίθα, ο φίλος μπλόγκερ redteam (τα σχόλια και οι χαρακτηρισμοί που ακολουθούν είναι δικοί μου):
Ο Πρύτανης του Δημοκρίτειου, που λέτε, αποφάσισε κάτι "πρωτοφανές". Ανέθεσε τη διαχείριση του κυλικείου του παν/μίου σε ιδιώτη. Του διέφυγε, όμως, πως η πράξη αυτή αποτελεί για την "αντισυστημική αριστερά" έγκλημα καθοσιώσεως...
Στο μυαλό των "αυτόκλητων επαναστατών" η απόφαση του Πρύτανη πήρε διαστάσεις συμπαντικές! Κάτι σαν "ο νεοταξικός καπιταλισμός αντεπιτίθεται", "τα μέσα παραγωγής περνάν στα χέρια του αιμοχαρούς κεφαλαίου", "απ' τον κυλικιτζή αρχίζει η ιδιωτικοποίηση της ανώτατης παιδείας" και άλλα τέτοια φαιδρά ιδεολογήματα.. Έτσι, λοιπόν, οι "ακτιβιστές της αριστεροφροσύνης" έστειλαν τελεσίγραφο στον Πρύτανη! Αν δεν ανακαλέσεις την απόφασή σου, τότε σε μια βδομάδα, τάδε μέρα και τάδε ώρα θα έρθουμε και θα "χτίσουμε" το γραφείο σου!
Ο Πρύτανης, και μπράβο του, δεν υπέκυψε στον φασιστικό εκβιασμό. Έτσι, οι ψευτοεπαναστάτες, πιστοί στο τουβλοραντεβού τους, αφού ανάγκασαν δια της βίας τον Πρύτανη κι άλλους 9 που ήταν εκείνη τη στιγμή στο γραφείο του να βγουν έξω, άρχισαν την ... οικοδόμηση!
Στη δίκη οι νεαροί βρήκαν έναν "ισχυρό σύμμαχο". Ο Σύριζας, πάντα στο πλευρό της "ατίθασης νεολαίας", κι αφού είχε ήδη προστατέψει τους κουκουλοφόρους στο Φλοράλ των Εξαρχείων, έσπευσε να σταθεί στο πλευρό των "παιδιών του χώρου" που "αγωνίζονται για τον δημόσιο χαρακτήρα του παν/μίου"!
Ο βουλευτής Τάσος Κουράκης ταξίδεψε μέχρι την Ξάνθη και, με τις ευλογίες του ΣΥΝ, επαίνεσε τις παρανομίες των κατηγορουμένων βαφτίζοντας τον τραμπουκισμό και τη φθορά δημόσιας περιουσίας "προάσπιση του δημόσιου χαρακτήρα της εκπαίδευσης", "εύρυθμη λειτουργία του ασύλου" και "συμβολική πράξη"!
Τι να πρωτοσχολιάσει κανείς...
Αν το "χτίσιμο" των γραφείων είναι μια αθώα συμβολική διαμαρτυρία, τότε να το γενικεύσουμε! Προτείνω, από σήμερα κι όλας, ν' αρχίσουμε ο ένας το "χτίσιμο" του άλλου!
Ο εκφωνητής του Πολυτεχνείου να "χτίσει" την είσοδο της ΓΑΔΑ και οι καρατζαφερικοί τα γραφεία του ΣΥΝ στην Κουμουνδούρου,..

Δεν υπάρχουν σχόλια: