Σάββατο 16 Μαΐου 2009

Ζήτω η σοβιετική... Νέα Δημοκρατία!

Τα πολλά πάρε-δώσε που έχει τα τελευταία χρόνια ο Καραμανλής με το ΚουΚουΕ έχουν και τις παρενέργειές τους. Ο άνθρωπος κόλλησε ... Σταλινίτιδα! Και δεν αναφέρομαι μόνο στον αυταρχικό και αλαζονικό τρόπο διακυβέρνησής του, ούτε στο μονοκομματικό κράτος που οικοδομεί όπου όλοι οι θεσμοί, και κυρίως η δικαιοσύνη και τα Σώματα Ασφαλείας υποτάσσονται στο προσωπικό του συμφέρον...
Η τελευταία έκδοση του σταλινισμού του εκδηλώθηκε στην οικονομία. Ο ανεκδιήγητος πρωθυπουργός ανακάλυψε, επιτέλους, τον τρόπο για να καταπολεμήσει την ανεργία! Αναρωτιέστε ποιος είναι; Μα ο μαζικός διορισμός δεκάδων χιλιάδων στο δημόσιο! Κι επειδή Ολυμπιακή και ΟΤΕ ... πάπαλα, τα πουλήσαμε. Κι επειδή οι άλλες δημόσιες υπηρεσίες έχουν μετοχοποιηθεί και οι βασικοί μέτοχοι τσινάνε, ο ταχυδακτυλουργός βρήκε τη λύση: οι διορισμοί θα γίνουν στους δήμους και στις κοινότητες! Δηλαδή σε οργανισμούς που είναι ήδη χρεοκοπημένοι και το πλεονάζουν προσωπικό ξεχειλίζει απ' τα παράθυρα! Μόνο στο Δήμο Αθηναίων υπάρχουν πάνω από 1000 υπάλληλοι-φαντάσματα, που κάθονται στα καφενεία των χωριών τους και ο μισθός τους πηγαίνει με ταχυδρομική επιταγή!
Και ποιος θα πληρώσει όλους αυτούς τους χαραμοφάηδες; Μα εμείς, φυσικά! Με τη δραματική αύξηση των φόρων και των δημοτικών τελών!
Το σχέδιο του Καραμανλή είναι απλό: διορίζω αβέρτα στο δημόσιο δέκα μέρες πριν τις εκλογές, μειώνω την ψαλίδα, ισχυροποιούμαι, και από την επόμενη των εκλογών μπορώ πιο άνετα να τους αλαλιάσω με νέους φόρους!
Να ένας ακόμη λόγος να τον μαυρίσουμε χωρίς έλεος!

Δεν υπάρχουν σχόλια: